Logo design

logo_design

Logo design

Logo-ul sau identitatea unei companii, reprezintă piatra de temelie sau punctul de plecare în construirea imaginii, deoarece, în jurul său se fondează conceptul de branding. Considerăm că un logo trebuie să fie unic, simplu, expresiv și puternic ca si impact vizual. Deși trebuie să își păstreze simplitatea, pentru o perceptie cât mai rapidă, conceperea unui logo a fost și va fi un proces complex.

Ce caracteristici au logo-urile realizate de noi?

Brainstorming logo design

Sunt concepute în urma unui proces riguros de brainstorming pentru a surprinde adevărata esență a persoanei/firmei în conceptul grafic

Logo-uri unice Alba Iulia

Sunt unice, elementele și aranjarea acestora formează un concept grafic unic

Logo-uri expresive Alba Iulia

Sunt simple și precise, adică sunt ușor de reținut fără un efort vizual mare, totodată fiind și expresive, trimițând un mesaj privitorului

 
 
 
 
Logo in format vectorial

Sunt realizate in format vectorial (redimensionarea acestuia neavând ca efect pierderi de calitate) și salvate într-o varietate de formate, pentru a permite utilizarea lor în orice situație (tipărire, plasare pe site-uri web, etc)

 

Sunteți interesat de realizarea unui logo și doriți să demarați o colaborare cu noi? Dacă răspunsul este afirmativ, vă rugăm să ne contactați.