Recomandări

Ați colaborat în trecut sau mențineți un parteneriat cu noi? În acest caz, vă rugăm acordați câteva minute completării formularului de mai jos, în care să descrieți cum a decurs experiența dumneavoastră, în urma colaborării. Vă mulțumim!

O colaborare foarte buna, bazata pe promptitudine si seriozitate, alaturi de profesionisti din domeniu. Recomand cu incredere pentru toate serviciile web!


Angelo Dicu
Eximtur Alba Iulia

Colaborez cu Acid Art Studio din anul 2008. Am realizat împreună pliante, broșuri, cărți de vizită, bannere, inscripționări auto și așa mai departe. Site-ul nostru, www.incalzireaprinpardoseala.ro a fost realizat tot de aceștia. Au răspuns prompt la solicitările noastre motiv pentru care consider colaborarea noastră ca fiind una foarte bună.


Ionel Filip
S.C. Primera Filio S.R.L.

Colaborarea cu echipa Acid Art Studio a fost una foarte creativă, din primul minut al intalnirii noastre. Rareș, a venit în întâmpinarea noastră cu multe propuneri, adaptate necesităților noastre. De ce am ales colaborarea cu cei de la Acid Art Studio? Răspunsul este unul foarte simplu: profesionalism, creativitate, corectitudine și multă răbdare.


Gabriela Guș
Elana Tour

Calitate, corectitudine, profesionalism


Marian Bozeșan
Eis Caffee Paradis

Adăugare recomandare

Notă: adresa de e-mail nu va fii facută publică în nici o secţiune a site-ului